Måndag och fick vi flytta in?

Hej hej  måndag!

Och svaret är NEJ- det har vi inte gjort!! Haha, börjar gå troll i detta nu men mest berodde det på att VVS montören tyckte att måndag var en bättre dag att komma förbi huset snarare än fredag. Såklart;)

Helgen har gått i ett ändå så kanske lika bra det. I lördags var det ju först Stellaween, en fest som Stella Mc Cartney ordnar för alla barn i sin butik. Väldigt uppskattat av alla 🙂

  Barnen fick ansiktsmåling och helt galet fina ballonger!

Biancas Halloweenkläder kommer från Zara, Leonies från HM och min tröja är från den här höstens kollektion!

Sen blev det familjelunch på Riche och Fab-day, Bonniers nya satsining där jag var inbjuden att prata om mina brudklänningar.

Åkte sedan vidare till huset för att packa upp lådor i några timmar innan det blev en spontanmiddag hos några vänner som bor precis dit vi ska flytta. Hoppas på mycket mer av det så snart vi flyttar in.

OM vi har tur så kan vi sova där i natt eller i morgon natt, måste bara ha värmepannan påkopplad, sen så. Kämpar mao det sista nu innan vi ÄNTLIGEN kan få bo vår första natt.

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Åh hoppas ni får ert boende snaaaart! Ska bli så spännande att följa din inredningsstil som kommer där🤗. En annan sak; ser tyvärr inga bilder på inlägget ”Drömmer mig bort”…Undrar om vita volangblusen med prickar i tyget finns nu??
    Kram ha en härlig dag