Något jag inte brukar göra..

  Men som jag tänker att jag ska göra mycket mer när vi flyttat är att jobba hemifrån!

Mina föräldrar bor så magiskt vackert här på Lidingö med vattnet precis nedanför. Det sägs ju att man ska vara nära rinnande vatten och att det är bra för hälsan, jag kan bara instämma. Sen vi flyttade hit för två månader sen så har jag älskat att bo nära vattnet och upplever det som väldigt rogivande.

Godmorgon,

Jobbar alltså hemma idag. S å skönt och jag ser framför mig en dag då jag får massor gjort. Jag måste skissa på ny kollektion och göra research men jag har även lite annat jobb som har med bloggen att göra som måste bli klart! Sen vi inte har något riktigt hem så har jag inte funnit så mycket ro att jobba hemifrån men har hela tiden tänkt att i alla fall en dag i veckan är jag hemma och skissar och jobbar undan i lugn och ro. Känner mig väldigt nöjd med det beslutet och för mig är hälsan och min familj viktigare än något annat och på detta sättet så känner jag att barnen får en gladare och piggare mamma.

Dags att sätta fart här, ser fram emot en dag med jobb, äta en nyttig lunch och sen träna en stund på lunchen.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *