Funderingar på mediabänk

Hej,

Äntligen är det dags att fundera på möbler,  även till nedervåningen på huset! Just nu är vi på jakt efter en s.k mediabänk. I TV-rummet kommer vi även där ha en grå nyans på väggarna men också den putsad varianten. Funderar på om vi ska ha en mörkgrå bänk eller roligt med en färg? Eller kanske en ganska plain bas och köpa en annan skiva att lägga på?  Det som är viktigt är att ngn lucka måste ha ”nät” eller tyg så man inte behöver ha skåpet öppet för att kunna byta kanal eller liknande.  Kommer lite inspo här men jag tar väldigt gärna emot tips från er!

Här är lite fin inspiration från Pinterest. Den grå längst upp till höger från Montana är drömmen! Vill gärna att bänken ska vara lång så man kan ha lite ljus, böcker, blommor osv.

Den här från Montana / Bredaryds möbler är verkligen fin och som sagt, kul med lite färg!

Också Montana från Dpj.se

Keep it simple med detta ljusa trä.. Ethnicraft / Länna möbler

Hos Bolia finns flera modeller som har det där nätet som vi gärna vill åt, och de går att komponera ihop lite som man vill med olika färger och träslag. De här modellerna heter Opus.

Ikeas Stockholm är ju fin även om jag inte är så förtjust i just valnöt. Men bra storlek!  Annars är ju Ikeas Bestå serie bra om man vill ha en bas som på Pinterest bilderna, och lägga på en skiva. Hm.. let’s see!

Som sagt, tips mottages tacksamt! 🙂

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 kommentarer

 1. Hej! Vi har skippat mediamöbeln under tvn helt. Kom på att vi inte använder box, dvd spelare osv längre. Kopplade istället tvn rakt in i väggen i uttag. Ser väldigt rent och snyggt ut. Och hängde lilla appletv minilådan bakom. Tips om ni som vi, inte använder de gamla klassiska tv-grejerna längre ;-). Men, mediamöbel kan ju också bli en fin detalj i hemmet, och du kommer helt säkert få till det toppenbra! Kram

 2. IKEA Bestå med Superfront tycker jag är jättefint och kan ju också anpassas på alla möjliga sätt. Den rosa med fiskbensmönster eller mintgröna är ju såååå fin. Går tyvärr inte övertyga mannen i huset här bara… 😮

  https://superfront.com/se/inspiration-sideboard

  1. Valerie Aflalo

   Köpte precis ett köksöverskåp till Leonies rum. Tänkte att hon kan ha leksaker pennor pyssel och allt annat som är hennes i små lådor. Ska titta på en stenskiva som topp eller så blir det trä. Så smart iaf att man kan använda Ikeas saker till att göra egen design;)

 3. Köpte en Mistral idag, Dansk design som är väldigt lik Montana. Ett tips att titta på.

  1. Valerie Aflalo

   Toppen tack!

 4. Angelica

  Har kört på string som tv-bänk. Väldigt snyggt och bra utbud på variationer 🙂

  1. Valerie Aflalo

   Gillar String, vi har det i barnens rum så får se om det även blir här. Tack för att du tittar in till mig .)

   1. Angelica

    Tittar in hos dig dagligen. Älskar din blogg! Dina Outfits, resor o inredningsinlägg är mina favvisar. Framför allt inredning 🙂

 5. Hej,
  Ett tips är att ta en som hänger på väggen. Väldigt lätt städat och det gillar man ju 😊

  1. Valerie Aflalo

   Ja, har faktiskt landat lite idet 🙂 Lättstädat är alltid bra!!

 6. Åsa Schölander

  Arctic från Vocie har snygga mediamöbler, såg en modell i grått med marmorskiva som topp👌
  Finns även att välja i fler färger och med glastopp, bla glasgrönt(mint), grått.
  De har även andra snygga förvaringsmöbler.

  Vägghängt är jättebekvämt, bara att det ska borras upp först😁

  Kram🤗

 7. Sååå fint ni får det! 🙂 Tipsar om danska UNNU som vi själva har 😉 Vägghängd samt med tygfronter vilket gör att man inte behöver ha öppna skåp när man har en liten nyfiken 1-åring här hemma 😉 Vi köpte vår på Hifi-klubben och ångrar inte köpet en sekund. Valde vita skåp med svarta tygfronter. Hoppas ni hittar det som passar er 🙂 Kram på dig

 8. Christine

  Superfint hus! Vi har en grå Montana sedan 15 år och är fortfarande lika nöjda med den. Men den är dyr och som alternativ tycker jag att IKEAs köksskåp hängda en bit upp på väggen (barnsäkert), med fin stenskiva odyl funkar jättebra. Lycka till i huset!

 9. Mycket fina men dyra möbler. Kontrollera hur många olika möbler de har till mycket låga priser.
  https://polcart.se/mobler/mediamobler
  En stor TV kan placeras på ett skåp eller hängas på väggen.