Kiddos @ work

  Har ofta mina barn på besök här på kontoret och gillar att dom får se vad jag jobbar med. Kanske det kan bidra till egna karriärer så småningom och att känna att man faktiskt vågar tro på sig själv och sina idéer! Vi har ju också en liten vovve hos oss här på kontoret som gillar mina goingar!

 Hej tisdag!

Hoppas allt bra med dig idag.Hade ju lite finbesök härom dagen av mina sötnosar! Älskar när dom kommer förbi mig på kontoret.

I dag har vi en riktigt fin höstdag här i stan, solen tittar fram emellanåt men det är kyligt och krispigt i luften. Det går snabbt åt det lite kallare hållet men jag ser fram emot att tända en brasa och sippa på ett glas rött. Hoppas att vi kan få bygga en öppenspis i vårt hus, har hört att det är vansinnigt dyrt så vi får se. Men drömmen finns där…

I dag har det varit fullt upp, vi är i slutfasen med alla tyger till nästa höst vinter och jag älskar verkligen den kreativa  process som man sätter i gång!! Kommer att bli toppenbra, det känner jag på mig. På lunchen sprang jag förbi Lindex showroom och firade in Babbas samarbete med massor av fina stickade plagg. Så kul att dom satsar på lite nytt nu tycker jag.

I kväll ska jag träffa en vän jag inte sett på länge och bara mysa, det blir lite vin och massor av snicksnack skulle jag tro, man har så mycket att ta igen när man inte hinner ses så ofta. Men mysigt som alltid!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *