Bildregn från Hotel Sant Francesc!

Håll i er nu för är du minsta lilla inredningsintresserad så kommer du säkert att gilla! Så mycket härlig inspiration som jag tar med mig hem till nya huset. Massor av saker stämde så bra in på det vi redan gör vilket var kul att se tex de putsade rå väggarna och en del andra materialval.

  Alltså dröm poolen!! Helt magisk. Punkt.

Smög upp direkt efter frukost när ingen var där för att ta lite bilder, man smäller av hur coolt poolen ligger inbäddad mellan alla vackra byggnader!

Mitt fina rum med en liten terass utanför, soo lovely! Blev välkomnade med en flaska bubbel och choklad…

Med en utsikt ner på en liten innergård.

Garderoberna  var klädda i textil.

  Precis överallt fanns det fina detaljer.

Innergården med kullersten och olivträd.

Såg massor av tavlor som jag gärna skulle haft själv. Tydligen så är det en del av ägarnas egna samling som hänger på väggarna.

  Påväg ut på middag.

Kvällens outfit finns här och här.

Vilka dagar vi har haft! Tittar såklart in igen med massor av härlig inspiration till er. Nu är jag hemma igen, barnen sover och ska strax titta på en film med maken som jag varit borta ifrån några dagar nu. Mysigt att få sakna lite i bland.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Alltså; det där håret! Du passar så fint i luggen och med lockar.

 2. frida fahrman

  Du är så himla fin! In & out. Puss!

  1. Valerie Aflalo

   Tack hjärtat, du med!

 3. Hej! Så snyggt med de grå, råa väggarna. Är så sugen på det med i vårt husbygge. Ska du köra på det i vardagsrum / kök ? Kram

  1. Valerie Aflalo

   Vistt är det. Ja vi kommer nog att låta det fortsätta in i vardagsrum på en del väggar. Har blandat med att ha vissa väggar i rå puts och andra vanligt, blir fin dynamiktycker jag. Kan visa mer om detta så snart jag kan:) Trevlig kväll.