Färg är det nya svarta!

Hej på er!

Vilken ruggig start på dagen denna måndagsmorgon så mörkt och blåsigt… brrrr. Hösten är officiellt här nu.  Tänkte börja dagen med lite härlig ny inspiration från Paris. Vi var ju där och inspirerade oss för någon vecka sen och vilken stad det är Paris. Det bara myllrar av kreativa idéer och spännande nya saker.

Det vi främst har tagit med oss efter Paris resan är att ”Black is NOT the new black” så att säga. Utan allt handlar om att Våga färg och gärna i lite ”udda” kombinationer.

Gucci har verkligen fått sig ett färgstarkt lyft sen Alessandro Michele tog över rodret. Vi var inne i deras butik, eller snarare mansion,  och det var så kul att se.  Välarbetad inredning med superfina detaljer in i minsta detalj som verkligen fick alla plagg och accessoarer att poppa!

Det jag mest av allt tog med mig hem var hur individualistiskt mode är just nu är det nya ”svarta”. Att ha sin egen stil, våga lite mer och använda plagg som är unika. Det är lite intressant det där med det unika, det är ju oftast inte det sparsmakade enkla utan lite mer arbetade modet. Kanske Gucci är åt det extrema hållet och det är väldigt få människor som har råd att handla kläder där men för att ge en bild.

Kul tycker jag! Hoppas dagen blir lite extra fin nu. Här ska det göras kollektion så det ryker!!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Härligt med lite färg även om jag brukar vara lite sparsmakad med sådant. Men man vänjer sig så är det alltid. Tillslut kommer jag kanske själv att ta på mig ett par illgröna stövlar med drakar på. 😀 Så snyggt på andra. Ha en fin dag. Kram Annika

    1. Valerie Aflalo

      Ja precis, man vänjer sig! plötsligt känns knallgrönt som en vanlig färg 😉 Kul!