Satsar allt nu!

Det händer så mycket under veckorna att jag faktiskt knappt hinner med att berätta om allt. Jag försöker att vara smart och fatta alla rätta beslut inför framtiden för bolaget men vem vet vad det är man vill ha framöver?? Försöker följa min magkänsla i det mesta jag tar mig för och försöka att reda ut allt för mig själv. Känner djupt inne i mage att vi måste bli bättre på att nå ut till fler med våra plagg så nu satsar vi på det. Vi har så mycket fint som aldrig syns så nu ska det bli ändring på det!

  I veckan så fotade vi nya bilder till webben och jag blev verkligen jättenöjd. Hade ett toppen team som alla var riktigt peppade! Kul när det blir så. Min fina vän Eleni har precis flyttat hem till Stockholm igen och hon är en grym makeup artist, härligt att förena nytta med nöje:)

Vi makeade med Estelle& Thilds nya make up serie som var jättebra. jag använder deras foundation som är toppen så det var kul att testa lite fler produkter. 

 Vår vackra modell Emma!

Önskar dig en toppenlördag! Här ska det krypas ner i sängen med en god bok och lite godis. Johan är på grabbmiddag och jag hemma med tjejerna och myser.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Helt rätt att lyssna på ditt inre, tror stenhårt på att du väljer rätt nu. Lycka till, det blir bättre än du tror❤ Säger det igen, så kul att följa er resa med huset från start. Shiit vad ni gör det bra på alla plan, vilket tålamod ni har;) Kram och skön söndagkväll.