Detaljer i huset..

Man brukar ju säga att det är detaljerna som gör det! Och jag kan bara hålla med. Slängde in en bild från nedre plan också i mitt lilla kollage här. Köket finns där under någonstans..;) Hehe.

Godmorgon,

Jobbade sent i går kväll med fotograferingen av Valeries höst/vinter kampanj och det blev såå bra. Vi är ju ett riktigt stort team nu vilket känns jättekul! Bilder kommer sen så ni får se:)

Var förbi huset en sväng efter dagislämning. Huset ligger ju en minut från det nya dagiset så varje morgon åker vi förbi för att gå igenom dagens jobb. Min man är ju byggledaren tillsammans med Pablo som är där på plats och sköter det dagliga. Man måste vara delaktig hela tiden själv om man vill få något gjort. Dörrarna är äntligen på plats nu och vi blev jättenöjda att vi valde samma nyans på dörren som på väggen och som pricken över i dom snygga lysknapparna i mässing från Swichbox. S å snyggt!  Dörrarna köpte vi från Swedoor där man kan få sin egen färg. Gillar hur allt liksom smälter ihop:)

Nu dags att sätta i gång den här fredag dagen! För i kväll ska jag och Johan till Ikea för att köpa fler garderober till alla våra utrymmen i huset, vi har planerat några sk Ikea hack som ni ska vara med på såklart.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Å va spännande att se ”IKEA hacken” med garderoberna, och även allt annat såklart! 🙂

  1. Valerie Aflalo

   Ja! Så bra att allt går att lösa. Kollade vad det skulle kosta att bygga allt själv och då kom vi fram till att göra sk Ikea hack var bäst. Ni ska få följa med på allt såklart! Kram

   1. Vi har beställt Elfa garderober från Fredells i Sickla (inkl montering). Nu snart sju månader senare har vi fortfarande inte fått skjutdörrarna (elle jo, men inte de vi beställde såklart, de beställde fel mönster!). Grrrr…

   2. Valerie Aflalo

    Nej vad trist! Hoppas ni får allt snart:)

 2. Michaela

  vilken ncs är dörrarna och väggarna? 🙂

  1. Valerie Aflalo

   Hej hej, Det är färgen Paviljong från Alcro:)