Let´s fly away

  Let´s fly away….älskar ju att resa! Speciellt en regnig dag som den här när vi styrde kosan mot varmare breddgrader och Ibiza. Typiskt att det regnar när man ska iväg men är det inte alltid regn i detta land när det börjar bli lite kallare!

Nu lanserar Don Donna ett helt ny reseserie med lite olika fina prints och färger, jag fastnade speciellt för detta creme/svarta. Passar bra till mina outfits!

  Packar alltid kamera och dator i ett handbagare så man lätt kan plocka fram det under resans gång.

Hej på er,

Att resa och uppleva nya saker med allt ifrån mat och miljö, det är en av det saker som som skänker mig lite extra glädje! Allt ifrån att planera resan till att packa det man ska ha med sig är ren njutning. Redan innan jag åkt hemifrån är tankarna igång på vad jag ska hitta på och landet scannat efter alla ”hotspots”..

Jag måste ständigt måste vara kreativ i mitt jobb och komma på nya ideér så resandet en viktig faktor för mig. Jag måste helt enkelt ut för att få nya influencer, träffa nya inspirerande människor och se världen och allt som finns där ute att göra. Att sitta hemma och jobba funkar bara en viss tid sen kliar det i kroppen och jag måste ut! Jag har rest mycket hela mitt liv och framförallt innan barnen kom så det sitter djupt inom mig det där att ge sig ut i världen.

Lite extra kul är det också att resa med ett fint bagage, gillar den här nya serien från Don Donna som jag hade med mig på vår Ibiza resa, tycker att den både är prisvärd och supersnygg. Kollektionen kommer att säljas exklusivt hos Accent.

Missa inte den, klassisk men med snygga prints!

Önskar dig en fin dag nu.

I samarbete med Don Donna.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. SÅ SJUKT SNYGG! du skulle fasen va snygg klädd i en sopsäck också haha:)

    Jag önskar dig en fantastisk Söndag:)

    LOVE Maria