Beachlife!

OMG vilket ställe vi hittade på Ibiza, det drömmigaste av de drömmiga beach clubs som jag hade kunnat hänga på i en evighet..!! Baddräkten kommer från HM och solisar Chloe, skor Castaner.

Hej på er,

Har precis kommit ut från dagens styrelsemöte där vi går igenom alla resultat för detta halvår och jag är såå glad att vi rusar på i en fin takt med både ökad försäljning och positiva siffror!! Så glad ända in i själen ska ni veta. Det ligger väldigt mycket arbete bakom dessa siffror för att få allt att fungera och utan mitt briljanta team hade det aldrig gått, så massa cred till er alla.

 Så underbart att få ladda batterierna här på denna ljuvliga playa på Ibiza, El Chiringuito. Är helt säker på att vi kommer att komma tillbaka hit på nästa romantiska resa jag och maken.

Ett av mina motton här i livet är ”work hard-paly hard” alltså om man jobbar hårt så ska man också få chans till extra härlig återhämtning och lyxen av att klappa sig själv på axeln efter att ha presterat bra. Är alltid ödmjuk och tacksam för att jag får möjligheten att få uppleva allt spännande som kommer till mig.

Nu, dags för dagishämtning och mys med de minsta tjejerna.

Ha en fin kväll nu!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

 1. Ser helt ljuvligt ut!!
  Vi var på Ibiza hela familjen 1-8 september och det var en helt oslagbar resa, magisk ö! Vi bodde på västra sidan i Cala Tarida och det var bara så otroligt härligt och vackert. Kommer absolut att återvända till denna ö så fort jag får tillfälle, helt såld. Har bott och jobbat på flera orter i Spanien, både öar och fastland men konstigt nog aldrig besökt Ibiza förrän nu. Vi tog även en katamarantur ut till Espalmador och Formentera, wow!!

  Hoppas du har fler bilder att visa, vill ha så mycket tips som möjligt inför nästa gång 🙂
  Ha en fin dag!
  /Catarina

  1. Valerie Aflalo

   Så härligt och magiskt på något sätt!