Bonjour

Ahhhh, andas….så härliga dagar här på ibiza!

Godmorgon girls,

Det blev en tidig morgon i dag. Vi bor ju fortfarande ute på Lidingö hos mina föräldrar i väntan på att huset ska bli något sånär klart att bo i. Tänker oss liksom inte att det måste vara helt klart men att det ska finnas el, vatten och ytterdörr. Den där sistnämnda har vi nu väntat på i över en månad ( skulle levererats i augusti) och funderar på om den verkligen ska komma någon gång.? Hehe. Samma sak med våra vitvaror, det har gång på gång skickats mail till oss att leveranserna är sena, det är nu ca 6 veckor sen vi beställde dom. Lite frustrerande..gahh. Men men det blir ju bra snart.

Kom ju hem i helgen från vår helt magiska resa, kände oss utvilade och lyckliga i själen efter att härligt.  Åkte ut till huset och blev lite besvikna över att det fortfarande inte var möjligt att flytta in varken den här veckan eller nästa… jaja, never ending story som ni fattar. Hade fått veta att vissa saker skulle varit klart tills vi kom hem men så var icke fallet.

Det är lustigt, hur man vissa dagar känner man sig peppad och positiv och sen hamnar man ner i en svacka där man känner att det aldrig blir klart. Men så är det ju med det mesta, lite upp lite ner.. 🙂

KRAM och ha en fin dag nu

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Kul t-shirt! Vart har du köpt den? Paris?

  2. Förstår precis! Är själv mitt uppe i en renovering och ibland kan det kännas tröstlöst att det inte finns ett tydligt slutdatum. Men som sagt det är bara att kämpa på och tänk på vad fint det kommer att bli!! Till vintern blir det att mysa ordentligt i det nya huset! 💫 kramar Therese

  3. vart är shortsen ifrån? 🙂