Marmor och sten mix

Hej!

Hoppas allt bra, det är ju måndag och allt. Känner fortfarande lite i semester ”mood” i kroppen men nu efter lunch har man kommit in i det lite bättre:).  Veckan är i gång och vi har massor av kul att ta tag i. Vi ska fotografera kampanjbilder och  massor av annat!

Att jag gillar marmor är ju som du vet ingen hemlighet 🙂  Finns så mycket härlig inspiration hur man kan ta det steget längre och blanda på ett mer kreativt sätt. När vi var i Paris såg vi väldigt mycket marmor och olika stensorter, gärna blandat med varandra.

Man kan välja att lägga golvet i en mer speciell form, fiskben eller sick-sack.  Bilden med de rosa sammetsfåtöljerna kommer ifrån Sketch i London. Har inte själv varit där ÄN men är definitivt på min ”to-do” list!

Alla ovanstående från olika Céline butiker,  SÅ mycket coola kombinationer.  Helt underbart att gå in i detalj så där.

Chloé butiken är ändå den som jag personligen tycker har finast kombinationer, mjukare och mer långsiktigt. Deras kassa här på bilden är gjord i sandsten och ger verkligen ett mjukt intryck med sina rundade kanter också.

Ha en jättefin dag nu!
V

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *