Godmorgon I B I Z A

Godmorgon från värmen!

Hoppas att ni alla mår bra!

Ja, vi kom fram trots enorma förseningar i går, Amsterdams flygplats låg inbäddat i dimma så inga plan kunde varken lyfta eller landa där. Men, vi hann, flyget vidare mot Ibiza vart också försenat så allt gick bra och nu har vi sovit första natten på världens sötaste lilla boutique hotell. Bara jag och J och oceaner av tid. Så skönt att få sova tills man vaknar, äta frukost i lugn och ro och vara ta hand om varandra!

I dag väntar det romantiskt bröllop när mina vänner Julia och Scott ska gifta sig här på ön men först tänkte vi nog hänga en stund vid poolen eller ta oss ner till stranden en liten stund. Vi får se vad det blir. Bröllopet börjar lite senare i eftermiddag så vi har halva dagen till annat mys.

Ha en fin dag nu!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Åsa Schölander

    Fina bilder!
    Ser så härligt ut👌😊☀️
    Må så gott🤗

  2. Kärlekslyx❤️