Nu är hösten här..

I annonssamarbete med Polarn & Pyret

Godmorgon på er,

Här hemma börjar hösten sakta men säkert närma sig, det är stor skillnad mot Paris faktiskt! Men så är det ju alltid varmare söderut..

Jag gillar ju verkligen hösten och tycker att det är mysigt att få klä på sig lite mer. Tjocka tröjor utanpå blusar, jeans och byxor med en snygg kappa.

Dags att spana in min egen garderob snart tror jag bestämt!

Här hemma pendlar det mellan att vara varmt och ibland ganska kyligt, framförallt morgon och kväll. Vi bor fortfarande ute på Lidingö hos mina föräldrar i väntan på att huset ska bli klart och det är så mysigt att se årstiderna komma och gå här.

När barnen ska iväg på morgonen så gäller det att tänka att plaggen funkar hela dagen. Jeans eller tights med en t-shirt och en kofta. Utanpå det så väljer jag en skaljacka och så packar vi ner en fleece bara för att vara på den säkra sidan. Då blir dom varken för varma eller för kalla och blir det blåsigt och regnigt när dom är på utflykt så klarar vindjackan det. Gillar verkligen Polarn och Pyrets alla plagg i den här serien, smarta, snygga och användbara.

  

 Bianca har en rosa och Leonie en blå!

 

 Höstmys! 🙂

Ha nu en fin och höstig dag.

Kram V

var tsCsId=17617043;

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Vilka söta tjejer du har!

  2. Hej Valerie! Tack för all inspo i din härliga blogg, inte minst alla Paris-inlägg! Om du skulle vara ett par dagar med Nicoletta i Paris, vad skulle du inte missa att göra/visa henne? Skulle vara så roligt att få ett par tips! Åker om några dagar med min dotter som fyller 10 år. ❤️