Mardröm eller dröm??

 

Hej hej!

Hoppas allt är bra med dig. Här är det lite upp ena dagen och ner den andra faktiskt.

Vi kämpar för att bli klara i huset och lägger nästan all vår lediga tid med att jobba på det. Vår deadline flyttas fram hela tiden men nu har vi bestämt att vi flyttar in sista helgen i september oavsett. Så, nu får det bara funka. Alla runt omkring oss säger att vi måste sätta ett datum för att allt ska bli klart och jag tror att det stämmer. Så länge vi inte bor där är det heller ingen brådska för byggarna liksom…

I dag har vi städat så mycket vi bara orkat. Det ligger ett tjockt lager med byggdamm över allt vi har i huset och det är så befriande att få kasta ut all papp och dammsuga väggar, golv och möbler. Vi kommer att behöva städa många gånger innan dammet är borta men det känns skönt att vara igång.

Japp, så har jag ju klippt lugg också men det hamnade i skymundan nu när det är så mycket annat att stå i. Haha. Återkommer med det helt enkelt!

Nej, nu känner jag för ett riktigt treat, såg lite vit choklad i köket tidigare , say no more.

Mysig söndagskväll nu!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Åsa Schölander

    Kämpigt med byggdamm och städ ,men vad fint huset blir tillslut👍
    Bra jobbat💪

    Tillsist en skönhet klär i allt👌🤗😘

  2. Snygg i lugg!! Vill se mera, är själv lite sugen nämligen 🙂