En galen hemresa

Hello!

Så var vi tillbaka i Stockholm igen glada i själen och fyllda av kreativitet och skaparglädje. Lite Paris kan göra magi.

Vi landade sent i går kväll efter en hemresa som inte alls blev som vi tänkt oss. Fast på ett bra sätt tror jag..

Väl ombord hade vi precis ätit mat och satt oss tillrätta, jag plockar fram min dator för att välja bilder och Sophia har somnat till. Precis då kommer flygvärdinnan fram och pratar lite med mig först om ditten och datten för att sen avsluta med ” Vill du och din väninna följa med och sitta i cockpit när vi landar ?” Jag såg antagligen ut som ett stort frågetecken. Får man liksom göra det? Känns som att ta sig in i Fort Nox typ… Och i nästa mening, vill ni ha lite champagne? Varpå jag ser ännu mer frågande ut, har hon blandat ihop mig med någon annan?

Ok säger vi, tänker att det ju inte är varje dag man får chans till detta så vi packar ner våra saker från hyllan och knallar in till dom två franska piloterna som sitter där. Fortfarande kan jag inte låta bli att undra om vi på något sätt är med i dolda kameran..

Vår kväll slutade med en helt magisk inflygning över Stockholm med två franska piloter och en alldeles unikt minne för livet!

Kram!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 kommentarer

 1. Woooow vilka kläder ni skapar nu – det ena snyggare än det andra. Grattis o bra jobbat🌟

 2. Hej
  Nämen, wow vad skoj och spännande de måste vart…Tog du några bilder ? ( På utsikten från dom fönstren menar jag)
  Kram

 3. Så häftigt!
  Vilket underbart liv du har. En man du älskar, fina barn, bor fint, jobbar med det du gillar och har det gott ställt så att ni kan göra en massa kul.
  Ett drömliv!

  1. Valerie Aflalo

   Tack söta du,
   Ja, jag är väldigt tacksam för mitt liv och lever varje dag så mycket jag bara kan. Tänker ofta på att ta varje tillfälle och göra det bästa av det och är alltid extra tacksam över att få ha en frisk familj.Detta har på något sätt blivit en livsfilosofi för mig. Även om allt till synes ser extra härligt här på blogg och Insta så har även jag ett liv precis som alla andra med räkningar, stress och deadlines.

   Tack för att du tittar in här och hoppas jag kan sprida lite feelgood och inspiration!

   Kram

 4. Åsa Schölander

  Vilken härlig, oväntad och galen överraskning!
  👍🛩🥂🍾😘
  Det flygbolaget ligger bra till hos er nu, förstås😉
  Girlpower😉🌟

  PS. Jag är fortfarande så glad för den fina överraskningen från förra veckan:
  Visningen av Valerie SS18! 🙏😊🤗💕
  Älskar överraskningar💕🌟💝

  Kram Åsa🌸

  1. Valerie Aflalo

   Vad kul att vi kan sprida lite glädje! Roligt att få ha dig på plats:) Haha, ja nu flyger vi gärna med samma bolag igen..;)
   Ps. gillar också överasskningar om dom är bra..;)
   KRAM

 5. Vilken underbar kjol!!! <3 Love it!

  1. Valerie Aflalo

   Tack tack! 🙂

 6. Men WOW det där måste jag få höra mer om!! 🙂 vilken grej!!

  1. Valerie Aflalo

   Haha ja självklart!😘