Lägenheten vi bor i & gårdagskvällen!

Godmorgon!

Vilken kväll vi hade igår!! Middag precis bredvid ett glittrande Eiffeltorn på ett helt underbart ställe Monsieur Bleu. Så gott och trevligt.

  Min kjol och topp finns här!

  Jag och Sophia

Här har vi ganska nyss vaknat och funderar över hur vi ska lägga upp dagen. Tänkte oss en frukost ute på något mysigt Paris café till att börja med och sen blir det St germain idag. Mitt favoritvaruhus ska besökas och så ska vi packa ihop och städa upp i lägenheten vi bor i. Lovade ju att visa er lite hur det ser ut här, det är inte riktigt klart här ännu men snart så. Jag är ju för er som inte vet det halvfransk och min pappa växte upp här i Paris. Jag bodde här under några år för längesen så det känns jättekul att vara tillbaka igen men då var det i en annan lägenhet.

Här är så fint att jag gärna skulle flytta in på en gång:)

Dags att kicka igång dagen här, ha nu en toppen dag alla.

Kram Valerie

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *