PARIS

  Oh my, vad vi har gått idag!! Men så är ju Paris precis en sådan där stad där man bara vill promenera runt tills fötterna blöder och inspirationen är maxad.

Bonjour Paris,

Så var jag tillbaka i min favorit stad och jag njuter varje minut. Får tillbaka minnena från när jag bodde här och var student, vinkvällar med öppna fönster ut mot Seine och nattpromenader och nattklubbar till solen gick upp. Nu är jag här igen här igen men på ett helt annat sätt. Njuter av allt det vackra som finns här precis vart man än tittar och inspireras av alla snygga människor, coola byggnader och god mat.

Vi är på inspirationsresa och ska ta in alla intryck man kan få i denna kreativa stad. I dag har det varit lyxmärkenas dag och i morgon blir det vintageshopping i Marais. Kul med kontraster.

  

Kjol-Valerie // Topp-Valerie // Skor-Other Stories // Glasögon-Celine// Väska-Chanel

Nu har vi kurat upp oss i varsin soffa, tänt ljus och hällt upp ett glas rödvin, precis som det ska vara när man är här. Känner mig helt slut i hela kroppen så det blir ingen sen kväll.

Kram från mig

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Åsa Schölander

    Så snygg👌✨😘

    Precis den outfiten vill jag ha😍😍😍
    Så tufft med de grövre skorna till👌

    Önskar er fortsatta härliga dagar😊🤗