Färgprovning i nya huset!

  Vi hade flera olika nyanser att testa och samtidigt som jag älskar just färgvalen så är det sååå svårt!

Fick så mycket att tänka på och så många beslut att ta att vi var tvungna att ta en paus i provandet och gå och äta lunch på nya favvotstället, Matateljen i Enskede. Maten där är fantastisk!  

 Vi provade en mörkgrå färg, Anis, som jag tänkt att jag ville ha med när den kommit upp till fönsterna så blev den inte alls som jag tänkt mig. Vi tyckte båda att fönsterna försvann bort i det mörka…

Så synd, var så pepp först!

I dag åkte vi tillbaka för att måla över med en ljusare färg som är mer en bruten vit åt det varmgrå hållet, Krita. Tyckte att det blev mycket bättre och att fönsterna kom fram igen.

Bonsoir,

Nu har jag och Sophia precis kommit fram till Paris, tittat runt i den här fantastiska lägenheten och nu tittar in till er. Måste visa er familjens lägenheten vi bor i i morgon, wow helt magiskt vacker! Så glad att den finns.

I helgen har vi provat färger i huset i flera timmar. Så svårt att välja nyanser tycker jag. är ju lite av en färgnörd så därför vill jag få det perfekt. Vi har ju valt att behålla några väggar med bara puts får en lite råare känsla samtidigt som vi vill ha det mjukt. Inte helt lätt men nu tror jag att vi har hittat fram till en lösning. Det blir en ljus ljus grå nyans i hela köket på tak och vägg och sen blir det en lite mörkare grå i tv rummet. Har inte målat där ännu då det fortfarande är långt i från klart där inne. men snart så.

Nej, måste sova nu, i morgon ska jag och Sophia göra Paris!! Längtar!

Bon nuit

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Åsa Schölander

    Vad fint det blir i ert kök. Fina fönster och dörr och snyggt passande färgval !

    Ha så kul i Paris!

    Kram 🤗😘

  2. Så fint det blir! Skulle så gärna vilja veta mer om ert kök (luckor, färgval, bänkskiva etc) samt vilket golv ni lägger i köket och resten av nerevåningen 🙂 hälsningar, Sarah