Hur allt börjar..

Hej på er!

Den här veckan har vi både visning, start på nya kollektionen och massor av events pga av att det är FashionWeek här i Stockholm. Älskar när det händer mycket men nu börjar jag faktiskt få lite fjärilar i magen. Hoppas att alla gillar:)

Vi började morgonen med ett besök på tygmässan här i Stockholm för att sedan fortsätta med sk ”fitting” till visningen.

Såg så mycket fina tyger och fick genast massor av ideér till nästa höst kollektion. Ingen vila mao utan på det igen. Så är mitt jobb största delen av tiden. En strid ström av nya idéer och kreativitet måste till så därför har jag beslutat mig för att vi ska skissa nästa kollektion i Paris för att verkligen komma i stämning. För kan man inte göra det där vart kan man då göra det!

Ses i morgon hörni och är ni nyfikna på att vara med hela tiden kolla in på Instastories.

KRAM och håll tummarna nu.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Vilken fin klocka du har. Vad är det för märke ? Lycka till med din Visning.