Vill du komma på min visning?

Ja, men nu är vi i gång så det ryker! Det är redan fredag och här har veckan har kört igång i en rasande fart. Tur att vi sitter så mysigt i vår lilla atelje här på Kungsholmen nära både stad och hav.

Hello friday!

Så härligt med fredag igen hörni. Snart har min första vecka passerat här på ny adress och det glädjer mig att alla hittar hit.

Hur som helst så han jag inte med ett inlägg i morse. Barnens sista dag på dagis plus en helt team som satt och väntade på mig på kontoret gjorde att jag fick hoppa in i styling möte på studs.

Nästa torsdag kl 11 har vi vår visning under Stockholm Fashionweek och den här gången på Grand Hotell i stället. Känner mig riktigt peppad den här gången för faktiskt är det första gången vi visar en sommarkollektion. Skulle varit så underbart att få bjuda in er alla men den här gången blir det en mycket mindre visning med 150 platser.

MEN

Jag har såklart inte glömt er utan skakat fram två platser till en läsare plus vän. Hoppas att att någon av er känner pepp! Det du behöver göra är skriva några rader här och följa oss på valerieofficial__ så lottar vi sen fram en vinnare som får ta med sig en vän.

Hoppas ni vill komma nu 🙂

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

26 kommentarer

 1. Elisabeth

  Wow! Skulle vara fantastiskt att se din visning live. Du gör så vackra kläder som även är bärbara. Inte alltid så. Hoppas på att få ta med min bästis på visning. V

 2. Ann-Sofie Andersson

  Självklart vill man ingenting annat! Och ned tanke på att i princip alla mina nära vänner ska gifta sig from nu tom sommaren -18, så behöver jag all klänningsinspiration jag kan få! Och sällskap är inget problem, vi är många goa tjejer som älskar Valerie aflalo

 3. Åh! Vad fint av dig att erbjuda platser! Jag skulle hemskt gärna komma och tar i såna fall gärna med min bästa vän! Vi pratade just om hur shoppingsugna vi är och inspirerar oss gärna av dina underbara kreationer! Hoppas på tur <3 Ha en fin helg <3

 4. Åh, hade jättegärna kommit! Älskar mode och din vackra design och fantastiska kreationer, finns få märken i Sverige med den romantiska och feminimt sensuella designen, som jag har saknat så länge! Kommer blir toppen till alla årets festtillfällen. Hade gärna tagit med min mamma på ett sådant glammigt tillfälle!

 5. Emilie leff-hallstein

  Åhhh kan detta komma mer lägligt, nope! Jag skulle behöva få lämna blöjor o ansvar om så bara för en liten stund o kika på dina fina kreationer!!! Håller tummarna så det ryker nu👍👍👍

 6. Wow vilken möjlighet! Tack för chansen! Vore så kul att få komma på din visning! Du gör så fantastiskt fina saker. Jag kommer ifrån lilla ön Gotland och drömmer mig in i modevärlden. Det finns en butik på ön som har dina sagolika plag. Dom är alltid lika vackra, skulle va super kul att få börja planera sommargarderoben med en liten tit på vad komma skall. Kram

 7. hej 🌸
  hade varit underbart att vinna biljetter till din visning ☺️ hoppas jag får äran 🙏🏻
  älskar det du gör 💓

 8. Jag skulle bli så galet glad om jag fick överraska min gravida syster med en visning av hennes favorit märke❤

 9. Det skulle vara en ära att få komma på din visning! Jag älskar dina kläder och just nu skulle jag behöva lite glam och glamour för att pigga upp den här gråa vardagen :)) och ett plus är att få dela den med en bästis!

 10. Sign me up! Jag behöver såklart inspireras och hitta nya favoriter för kommande säsong, vilket görs bäst direkt på plats.
  Puss & kram!

 11. Hej Valerie, skulle vara så kul att få gå på din visning. Så vackra kläder. Otrolig fin silouett på dina kläder.

 12. Carolin Olovsson

  Ja jag vill mer än gärna komma på din visning! Vilken lycka det skulle vara att äntligen få se en live visning.

 13. Elisabet Johansson

  Jag skulle så gärna vilja komma på din visning och få se den nya kollektionen!
  Din design är verkligen unik och magiskt vacker ✨

 14. Klart det hade varit trevligt att få komma, älskar dina kläder❤️

 15. sarah nordström

  Hej! Jag har följt din design och mode företag sedan år tillbaka och jag glädjs så för hur bra det går. Jag älskar att bli inspirerad och inspirera andra. Så jag skulle så älska att få gå på din visning och sedan dela med mig av den till andra.
  Tack för det du ger här på blogg!

 16. Jag hoppas att turen är på min sida. Jag skulle ta med min vän som gifter sig den 9 juni😍💕

 17. Hej! Det vore helt underbart att få komma på din visning. Jag har uppskattat din design och kläder ända från starten. Sparar alla plagg från dig för tygerna är så vackra. De är som en skatt i garderoben som jag tar fram då och då. Kram

 18. Åsa Schölander

  Hej Valerie!
  Åååå vad roligt med visning av din sommarkollektion!
  Anade lite av tygerna då du visade från Varazdin, skulle vara så spännande att se din kollektion.👌🌟✨

  Kram Åsa ( Bahia principe…)🤗💕

  1. Valerie Aflalo

   Grattis Åsa! Du vann en plats till visningen! Vi skriver upp dig på listan som finns i dörren. Visningen börjar kl 11 på torsdag i Bolinderska Palatset på Grand hotell.
   Välkommen och stort grattis igen!!

   1. Åsa Schölander

    Tack så mycket!!!!🌟✨🌟
    Blev sååå glad!😊☀️🌟

    Kram Åsa Schölander💕🌸💕

 19. Lena Söderlund

  Hej🌸
  Det vore kul o trevligt att få gå o titta på din visning..
  O tack för möjligheten.🌸🙏🏻

 20. JA! Wow, det skulle vara så inspirerande att se din visning!

  För ca 6-7 år sedan blev jag kontaktad av en rekryteringsfirma där jag var på intervju och blev erbjuden jobb hos er som ekonomiansvarig. Jag tackade dessvärre nej då det inte var bra läge i min karriär just då. Under alla dessa år har jag ångrat det beslutet och jag hoppas att det dyker upp en ledig tjänst snart igen! Under tiden får jag hoppas på en visning, STOR Kram!

 21. linda blom

  Åh va härligt med lite vardagslyx. Jag skulle bjuda med min vän som har varit mammaledig i nästan ett helt år och har inte haft tid med så mycket flärd då hennes man reser väldigt mycket.
  Följer dig på Insta och själv heter jag lindablom73 Tack snälla för att du tänker på oss läsare

 22. Det hade verkligen varit så roligt!!! Jag skulle ta med mig en kollega då vi ofta är i din butik och shoppar. Så då kan vi redan nu spana in hur vi ska se ut nästa sommar!

 23. Vill också gärna få gå på din visning! Skulle ta med mig min syster, vi har blivit så inspirerade av dig och klär oss spets till vardags (för varför ska det bara bäras vid speciella tillfällen?). Vi vill gärna få en inspo-bomb av spetskläder på din visning!

 24. Nu när jag och min bästis inte längre bor i samma stad, skulle jag önska att få göra henne glad genom att tillsammans få gå på visning. En stund bland vackra tyger och kläder skulle för en stund få oss att glömma att vi bor i olika städer.
  Hoppas med detta rim vinna och få chansen att se visningen av denna power-kvinna.