Bröllopsbok, visning och b-day!

 Hej tjejer,

I går hade vi en supermysig och bubblig lunch när vi var förbi rosenrummet där vi säljer våra brudklänningar och firade Johanna Kajssons nya bok, Drömbröllop. En perfekt present till den blivande bruden!

Sen fyllde både min lillasyster och min finaste kollega och vän år i går så efter några jobbmöten gick vi vidare till Eat på Mood för att fira dom.

Det här är min lillasyster Ariane och b-day girl som är 14 år yngre än vad jag är! I går fyllde hon alltså 27 år…

 

  Beställde super goda ”Chinese portobello buns” med massor av chili och koriander…mums!

  Kavaj och byxa är en oldie goldie från mig men som alltid finns i min garderob. Bor typ i skorna från other stories och väskan är en going från förra året och Chloe´. Gillar verkligen Chloé som varumärke.

En bubbelfest ute på gården och härligt häng med tjejerna sen var det dags att åka till Antonio Axus hårvisning på Cafe´Opera! Helt galen vecka detta med massor av events och FW planering. Får boka in lite vill när allt är klart för sen åker jag till mitt älskade Paris. Tur att jag älskar mitt jobb och faktiskt aldrig känner att jag jobbar när jag är på jobbet!

Har ni förresten märkt att jag tittar in till er två gånger om dagen nu? Ska försöka att uppdatera här på bloggen två gånger på dagen så att ni får hänga med mig från morgon till kväll.

Stor kram till er!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *