Kolla en extra gång!

-A N N O N S-
God eftermiddag vänner,
Häromdagen var jag och ett härligt gäng tjejer inbjudna till en frukost med Risifrutti för att uppmärksamma ett väldigt viktigt ämne som vi alla kvinnor är berörda av.
Bröstcancer.
Nu påminner Risifrutti oss till att ”kolla en extra gång” genom att byta namn på sina förpackningar under augusti och september till Risitutti.  Det kan vara svårt att upptäcka bröstcancer men genom att man kollar sig ordentligt en extra gång då och då, så har man chans att upptäcka det i tid och det kan göra hela skillnaden.
Kollar ni era bröst tjejer? På frukost eventet låg fokus väldigt mycket på att hitta knölar och avvikelser i tid och att det faktiskt räddar liv. Bröstcancer kryper ner i åldrarna och var 9e kvinna i din närhet drabbas någon gång under livet. Helt fruktansvärt tycker jag!
Jag har själv alltid varit rädd för att få cancer och nästan så rädd att jag sticker huvudet i sanden och inte kollar eller läser information om detta. Det känns helt enkelt för jobbigt. Dessutom hör man allt för ofta om någon tjej i ens närhet som drabbats och det gör mig såklart ännu mer rädd.
  Finaste Frida!
 
Så, nu har jag i alla fall kommit fram till att om jag kollar ofta så behöver jag ju inte vara rädd. Jag har tagit för vana att en gång i månaden kolla mig när jag duschar för att hålla koll på min kropp vilket känns bra.
Så glöm nu inte att kolla er en extra gång tjejer! Jag kommer att göra det.
Ta hand om er nu,
KRAM
#kollaenextragång #risitutti  #bröstcancerfonden #klämdagen #älskalivet


Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

 1. Hej
  Javisst är det viktigt att kolla sej och jag tycker det är bra att sjukvården skickar kallelse när det är dags. Jag har nu fått tid om någon vecka
  Ta hand om dej också
  Kram

  1. Valerie Aflalo

   Var på min första mamografibehandling innan sommaren och jag är så tacksam för att den möjligheten finns. Viktigt att kolla ändå mellan varven.

   Kram