ATT KOMMA IN I VARDAGEN!

 Hej vänner,

Ja, nu är skola och dagis i full gång och jag gissar att det flesta av er är inne i vardagen och förbereder er på en höst. Trots detta så är ju sommaren inte riktigt slut ännu så vi passar på att njuta av de tillfällen som vi får.

Vi hämtar lite tidigare från förskolan och tar barnen till parken, äter en glass i den sena och varma eftermiddags solen och stannar ute några timmar extra.

En annan sak man funderar på är barnens garderober och att det är dags att plocka bort de absolut somrigaste semesterplaggen och ersätta dom med plagg som passar bättre i vardagen.

Nu i augusti lanserar ju Polarn O. Pyret en ny mer modemedveten kollektion där man både jobbar med design och funktion. Kul tycker jag som alltid gillat deras fina passform och kvalitet.

Bäst är det om ett plagg har många användningsområden som man lätt kan styla om till olika tillfällen.

Den här sköna klänningen funkar till det mesta. Man kan tex ha den när man ska ut och mysa i lekparken och äta glass. Blir det lite kyligt är det bara att slänga på ett par strumpbyxor och en kofta.

Ska man på kalas är det bara att matcha till ett par ballerinaskor och ett fint hårband.

I skolan vill man kanske ha den med en t-shirt under och en lite tjockare rugbykofta och strumpbyxor.

Det är ju lockande att gå in i godisbutiken när man liksom bara går förbi. Mina små tjejer har blivit såna godis och glassråttor under semestern och behöver ”avsockras” precis som vi vuxna behöver. Haha. Har inte kommit till detta riktigt ännu och på kvällarna dukar vi fram allt möjligt gott när barnen somnat. Är det samma hos er?

Ha nu en fin dag så ses vi snart!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *