VÄLKOMMEN HEM TILL OSS!


Nu är ÄNTLIGEN alla fönster på plats i huset och vi är så nöjda med hur det blev! Riktigt snyggt och maffigt och precis sådär industriellt lyxigt som vi hoppats.

Hej söndag!

Hoppas att helgen har varit fint. Lite trist väder här i Stockholm med det har vi kompenserat med att ha en lördag för oss själva. Barnen var hos farmor så då passade vi på att äta en god lunch och leta efter möbler och inredning som vi behöver till huset. Vi gjorde oss av med allt när vi flyttade så det behövs många nya saker. Även garderober och annan förvaring måste byggas, blir alldeles mosig i huvudet av att komma på alla lösningar men samtidigt så är det hur kul som helst!


Utbyggnaden på långsidan av huset är färdig, bara panel och en stor härligt terass uppe på, sen så. Ja, vi ska ju även ha en stor uteplats med sittgrupp och matbord, grill och kanske ett ute kök. Men det tar vi sen, väldigt många beslut just nu som sagt.

Här ser man inte så bra, tre stora fönster är det i alla fall. Vi har täckt över fönsterna pga av hålen runt omkring. Allt måste tätas inne och ute för att allt ska bli tätt.


Åte en supergod och vegetarisk lunch inne på Matatljen i Enskede, mysigt att det finns lite trevliga ställen runt omkring där vi bor. Bara en cykeltur bort finns denna pärla:)

Kom gärna med tips kära vänner på snygga platsbyggda dörrar eller skjutdörrar. Måste ha en hel del av dessa i huset och det är inte helt lätt att hitta.

Ha en fin söndags kväll nu!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *