SUMMER NIGHT

 

IMG_5936 (1)

 Älskar älskar dessa varma kvällar där man kan sitta ute och dricka vin tills solen går ner och det blir kallt. Visst är det lite svalare om kvällarna men det är ändå skönt och svensk sommar är ju precis såhär, lite kall:)

Hej hej måndag,

Har du det bra? I dag är det första dagen när alla är på plats här på Valerie Office och det är kul att allt drar igång igen. Det är fortfarande sommar så vi passar på att njuta av den på vårt lilla Café Valerie som vi har för oss som jobbar här.

Hösten planeras för fullt och det är Paris resor, visning annat kul som står på agendan under de närmsta veckorna. Vi öppnar upp ett showroom i Paris och såklart ska ju även jag åka dit för att vara med. Känns väldigt spännande att få komma tillbaka och vara mer i den stad som inspirerade mig till att börja med mitt klädmärke.

IMG_5945

 I lördags efter vår lilla Västerås tripp åket vi hem till våra efterlängtade vänner Jeper och Eleni som bott i LA i snart 9 år. Just nu hyr dom en jättestor vill på Värmdö som är helt magisk. Vi åt middag och satt och pratade ända tills solen gick ner, så underbart att ta till vara på dessa kvällar. En dag skulle jag vilja bo såhär men inte så länge jag måste jobba i den här takten men om något år kanske. Som balsam för själen.

IMG_5971

 Min man som är så duktig med vårt hus och kämpar och kämpar…bäst är han!

IMG_5964
IMG_5931
IMG_5918

Jesper lagade den godaste sommarmaten, varmrökt lax och potatissallad..mmm.

Nu blir det dagishämtning och middagsfix, sen tänkte jag försöka jogga en sväng. Pust, inte lätt att komma igång, det går framåt men är kämpigt.

KRAM från mig

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Hej

    Visst är det härligt att kunna sitta ute på kvällarna, det går ju svepa in sej i en varm filt och mysa
    Jag tror att Kronprinsessan Victoria hade din design i helgen på bröllop i Palma Mallorca, jätte fin klänning
    Kram

    1. Ja jag såg det idag! Så roligt😘

  2. Var är din fina jeansjacka ifrån?