En delad sommar

IMG_6477

Min kärleksfulla fina stora tjej. Vi hade strax över två underbara veckor tillsammans i Spanien den här sommaren men som alltid så känns det för lite men vill att tiden ska stå still och aldrig ta slut.

Godmorgon finingar,

Vet med all säkerhet att jag inte på något sätt är ensam om detta med delad vårdnad och så här under sommaren känns det både extra härligt pga av all tid man får ihop och extra jobbigt den tiden man inte får. Det är en tröst i sig att vi är många föräldrar som känner exakt samma. På sommaren så vill man ju ha en lite längre semester ihop just för att få den där otvungna tiden tillsammans utan att på något sätt behöva tänka på den. Kanske man vill resa tillsammans..

Jag har haft min del av sommaren och nu är det mitt ex tur att ha vår dotter. Nicoletta var två år när vi separerade och det blir lättare ju äldre hon blir, då vet jag att hon kan ta hand om sig själv och inte är lika sårbar och behöver mig. Vi pratar flera dagar i veckan men alltid i hennes takt, märker jag att hon har fullt upp så tar vi bara ett snabbt ”hej” och ibland blir det längre. Jag har aldrig visat henne hur ledsen jag blir av att vara ifrån henne utan alltid peppat henne att hon ska ha kul och glädjas åt tiden hos sin pappa. Är hon ledsen och saknar så pratar vi om det.

I dag är jag ledig och ska vara med mina två småtjejer och det brukar hjälpa. Man har liksom händerna fulla med en 2 åring och en 5 åring och deras glädje smittar av sig. Tänker tankar att det snart är dags för henne att komma till mig igen och livet faktiskt inte alltid är precis så som man vill ha det 100% av tiden. Men det blir bra ändå och att något annat är otänkbart.

Blir någon typ av utflykt idag, solen skiner men jag vet inte riktigt vad vi ska göra. Lutar åt Rosendal eller Fjäderholmarna men är också sugen på att bada någonstans.. Vi får se.

Önskar dig en fin dag i solen!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Förstår att du vill att tiden ska stå still. Hoppas ni hade en fin resa tillsammans i Spanien!

  2. Tack för en jättebra blogg som inspirerar och ger energi 🙂Du verkar vara en så fin och osjälvisk mamma.

  3. Åh så jag behövde höra detta! Vet att jag inte är ensam om detta men aj så ont det ändå kan göra! Samtidigt försöker jag tänka att de är ju med sin pappa som älskar dom över allt annat och de honom. Men den där saknaden gör så djävulskt ont… tack för att du delade med dig❤️Önskar dig en fortsatt fin helg.