Helgen så här långt!

IMG_5711

IMG_5713

Gårdagens moi i sneakers från Sofi Fahrmans co-lab med Superga. Klänning från mig, finns på rea nu och jeansjacka Levis. Solisar-MIU MIU!

Godmorgon på er!

Hur mår ni vänner?

Vi har haft en riktigt mysig helg med familjen här. I fredags var vi hos våra vänner på middag, vi skulle grilla men pga regnet så blev det en grillmiddag inomhus i stället. Mysigt att sitta inne när det regnar också.

IMG_5672

I går hade Johan och jag en dag för oss själva, barnen var hos farmor några timmar så vi tog en tripp till Uppsala, åt lunch och var förbi en jättebra inredningsbutik, Vålamagasinet. Kul att ta sig utanför stan och se lite nytt!

Vi måste ju köpa i princip allt nytt till huset så nu är jakten på möbler i full gång. Äntligen får man göra lite mer av det roliga, inte bara rör och byggnationer. Har ju längtat efter lite mer lull lull och nu är det dax.

IMG_5701

 Stannade till för en lunch ihop!

IMG_5698

IMG_5686

 Började lördagen med familjen på ett av våra favoritställen där vi bor, Brunkebergs Bageri. Man hittar sina egna små smultronställen när man bott länge på ett ställe. 

IMG_5690

Önskar dig en fin söndag nu. Här hoppas vi på lite sol så att vi kan åka på utflykt och bada!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *