Svensk sommar när den är som bäst

IMG_5650

 Tjingeling fredag!!

Ja, jag vet att det är aningens lite segt här på bloggen men ni får helt enkelt trösta er med att vi fortfarande har lite semester här. Snart är allt tillbaka till det normala igen:)

Barnens förskola är stängd denna vecka ut men nästa vecka är vi igång på halvfart i alla fall. Tar en lugn start och njuter av att det är sommar och att allt inte riktigt vaknat till liv. Fokuserar på barnen, familj och vänner just nu och jag älskar att livet skiftar fokus från stress och jobb.

Och så har vi vårt ”lilla” husprojekt! Vi jobbar vidare med allt men har tyvärr blivit ytterligare lite försenade pga av att den fönsterleverantör vi valt ( liten pik till Velfac) som nu är 4 veckor försenade med vissa fönster. Nu kan vi inte komma vidare med vissa saker förrän dom är på plats, vilket såklart är jätte frustrerande. Men men, vi kämpar vidare och håller tummarna för att allt ska gå bra trots att vissa saker går fel.

Den stora frågan är ju när vi ska flytta in? men pga av den här förseningen så siktar vi nu snarare på september. Pust.

Det blir helt enkelt en mysig höst i huset nu och det är ju inte fy skam det.

IMG_5641

Hade i alla fall en supermysig dag i förrgår ute hos vännerna på Värmdö! 

IMG_5654IMG_5636

 

IMG_5656 (1)IMG_5664

Så mysigt ute på Värmdö med Bullandö krog och glassbutik och alla båtar. Får nog bli en tripp till ut till detta lilla smultronställe.

Ha nu en fin fredag vänner!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. SÅ härligt ni har det! 🙂 Underbara ledighet, fortsätt att njuta!