Coconut Dream

IMG_4865

Den här kokosdrömmen är enkel att göra när man är i Spanien. På mataffären säljer dom nämligen kokosglass färdigpreppat och klart i halva kokosnötter. Drömmen. Annars kan man köpa kokosglass, dela en kokosnöt ( finns oftast i mataffären) och dekorera med kokosflakes och blåbär.

Godmorgon,

Här har vi vaknat, ätit frukost och funderar på vad vi ska göra denna sommarlovslediga dag här i Stockholm. Ja, vi är ju tillbaka i stan igen och bor för tillfället hos några vänner som är bortresta. Barnens dagis är stängt resten av veckan så det blir till att göra någon mysig skärgårdsutflykt eller så. Jag gillar att vara i Stockholm under juli månad, det är ett annat lugn.

Känns som att vi levt i en kappsäck i snart ett år. Men det är det värt för snart är vårt hus klart. Under tiden får man göra det bästa av situationen och njuta av att vara lediga tillsammans och den vackra stad vi faktiskt bor i.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Ska bli spännande att se uppdaterade bilder på huset. Njut av ledigheten. 🙂

  2. Vi provade på att göra den grillade ananasen. Sååå gott med ack så kladdigt. Hur äter man den bäst? Kniv och gaffel…?😋
    Ha en fortsatt fin sommar 🌸

  3. Kokosglassen i skal och en variant med ananassorbet i ananasskal finns på Lidl den här veckan.