En dag på havet!

IMG_5341

IMG_5340

 Ni vet hur vissa dagar tillhör de absolut bästa, igår var en sådan dag 🙂

IMG_5376

IMG_5373

IMG_5370

IMG_5356

 Vi tuffade runt i Stockholms alla kanaler i farfar och AnnaLenas båt och tittade på vår stad från havet. Det är ju sällan man ser stan så, det blir som ett helt ny stad därifrån. Vi slussade oss genom stan till barnens förtjusning! Spännande att se vattennivåerna ändras och hur det plötsligt fylls upp med vatten när man sitter i båten och väntar.

IMG_5330

 Stannade som alltid till vid Oaxen och åt lunch på Slipen. Det har ju blivit lite av en tradition nu.

IMG_5323

IMG_5406

IMG_5400

IMG_5389

Min gula sommarklänning är från Indiska! Blev helt kär i färgen som känns helt ny, nästan lite pippigul och fin så fort man fått lite färg.

IMG_5321

Vi låg och guppade utanför Gröna Lund och tittade på alla som åkte alla galna karuseller. Får panik över alla galna berg och dalbanor och det krävs ganska mycket för att jag ska sätta mig i en av dom. Min 11 åring tjatar konstant på att vi ska åka Insane ihop. Haha.

Nu, dags att fixa mig inför dagens bröllop, vet att det kan ta lite tid att bli klar. Min absolut närmsta kollega och vän gifter sig i dag här i Stockholm på Ersta Terass. Häng med på Insta Stories för massor av roliga updates:)

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. vita_margarita

    Känner mig som en gnälltant……….men var är FLYTVÄSTARNA??

    1. Tog av dom för att ta lite bilder när vi hade lagt till😜