Drömjobbet!

IMG_3699

Hej vänner,

Hoppas allt bra med er så här mitt i sommaren!

Ni som följer med mig på Instagram kanske såg att jag i våras tillsammans med mina tjejer gjorde ett kul jobb för Polarn och Pyret. Det vart en superkul dag och Nicoletta, Bianca och Leonie var verkligen på topp. Tror bestämt att det bor små teaterapor i dom också.

Undrar vart det kommer ifrån? Hehe;)

Vi fotade bla i en superfin lägenhet i Birkastan som fick mig att känna ett styng av osäkerhet iför att lämna stan. Så fin alltså. Och inredningen sen, oh my!

Men men, nya tider väntar.

Nu äntligen ska ni i alla fall får se den lilla filmen som vi gjorde den dagen lite ”behind the scenes”. Hoppas ni gillar, jag tyckte att det blev jättebra.

I höst så gör Polarn nämligen en stor storsatsning som ni kan se mer av i min lilla film. För även om man gillar PoP:s klassiska ränder så är det ju inte fel med lite nyheter ellerhur?

I höst släpper dom nämligen en helt ny kollektion med plagg upp till skol ålder som är mycket mer modeinriktade och ”stylish” än tidigare. Både barnen och jag hittade massor av favoriter i nya kollektionen!

IMG_3737 (1)

Dags för lite lunch mellan plåtningarna. Mamma var med mig under dagen för att hjälpa till med alla barn, hade verkligen inte gått annars. 

IMG_3721IMG_3713 (1)

 Jag blev så himla nöjd med hår och make, det är inte så lätt att träffa mitt i prick där men makeuptjejen var verkligen duktig.

IMG_3697

 Lyxigt att ha en egen stylist till mig och tjejerna!

IMG_3729

Kjolen kommer nu i höst och är från ”Valerie”. Skor, Celine.

IMG_3709IMG_3741

Tittar igenom bilderna lite då och då för att se hur det blev. Alla verkar nöjda och glada så vi kör vidare på nästa bild!

Barnen var verkligen hur duktiga som helst och man märkte hur kul dom tyckte att det var. Känns skönt för mig som aldrig någonsin pushat på dom att göra modelljobb eller liknande. Vill inte att det ska vara en stor grej.

Så glad att vi fick göra detta roliga jobb ihop, längtar efter att få se det färdiga resultatet.

Kram på dig!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Tavlorna i köket… någon aning om vart de är ifrån!!! 😍

    1. Ingen aning tyvärr;)

  2. Makeup-tjejen (Evelina Lundqvist) har alltid varit fantastisk på smink/styling, ända sedan barnsben 🙂 Så kul att se henne här! /Stolt gammal barndomsvän