Mina inredningsfavoriter i DV

IMG_4174
Godmorgon onsdag!
Hoppas allt fint med er:)
Vi är ju hemma igen i Stockholm och jobbar med huset som ju aaaldrig tycks bli klart. Längtar ihjäl mig till att komma till lullet, dvs inredning, färgval och allt annat kul. Även om det var riktgt roligt att se de flesta av fönsterna på plats nu när vi kom hem. Lovar att visa för er, ska dit i morgon igen och då ska jag ta en massa bilder. Blev helt magiskt!!
Ni har väl inte missat min inredningssida i Damernas Värld?
Minns inte om jag visat den för er förut men här kommer text och bild igen:)
”För mig går ofta inredning och mode hand i hand, färgerna, strukturerna och materialen liknar varandra men även tankesättet om ett mer hållbart sätt att leva finns där. Att få skapa ett harmoniskt hem med väl valda och älskvärda föremål är ett långsiktigt arbete som tar tid. I dag längtar jag extra mycket efter designklassiker blandat med ny design av gediget hantverk och kvalitet som häller i längden. Material som betong, trä, glas och naturnära textilier är det som lockar mest, gärna kombinerat med varandra. Jag älskar att jobba med olika kontraster för att skapa mitt personliga uttryck, mitt hem ska vara härligt och ”jag” och passa in i familjens behov av en avkopplande miljö.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *