This hotel!

 Hej hej,

Hoppas allt bra med dig denna sommardag!

Nu är vi ju tillbaka i vårt hus i Almunecar vi känner oss sköna i kroppen efter vår lilla utflykt till Tarifa.

Satte mig som varje morgon med en kaffe på terassen och blickade ut över havet. Ett tu tre från ingen stans så blev jag stucken av något oförklarligt stort och svart och skrek högt, både av rädsla men även för att det gjorde riktigt ont!!

Skrek så högt så nu är barnen rädda för att gå ut på terassen. Har precis haft en lång utläggning om att om att man även som förälder kan bli rädd i bland men att det går över. Note to self, inte skrika lika högt nästa gång. Hehe.

IMG_5693 (1)

 Men nu minns väl vårt lilla paradis, pärlan i öknen…Hurricane hotel! Vår lilla oas av välbefinnande som inte på något sätt är lyxigt annat än lyx för själen. Precis så som man vill ha det när man verkligen behöver koppla av!

IMG_4576

 Det är så vackra omgivningar här och så otroligt naturskönt att man tappar andan lite. Känner mig som ett med naturen och vill bara promenera utmed den långa stranden i timmar samtidigt som barnen plockar stenar och snäckor och leker i vågorna.

IMG_4834

 

IMG_4754

Älskar deras frukost!

IMG_4760IMG_4750IMG_4469IMG_4833

 

IMG_4468 (1)

Önskar dig en fin och solig dag vart du än är och UTAN stick eller bett av flygande kryp!!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

 1. Pia Svensson

  Hej:)
  Jag älskar din sida <3<3<3<3<3
  Jag vill tipsa om vart jag handlar märkesvaror, inredning, skönhet, kläder, resor billigt på nätet. Har gjort massa med bra fynd här: https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=mgm . Även här har jag fyndat: http://letsdeal.se/r/45051/100
  Jag handlar också genom de flesta kändaste webbsidorna på nätet och då får jag bonus genom dessa sidor: https://www.cashbacker.se/ny-medlem/194584 och https://www.refunder.se/bjud-in/5524ec9c9221e .
  Dessa sidor har hjälp mig att fynda och sparat mycket med pengar. Hoppas de kan hjälpa dig med 🙂 <3
  Kram och lycka till!!!