Konsten att ta semester

IMG_4230

 Hjälper mig att duka lite..

IMG_4226

 Fina tånaglar fixade på både mig och Leonie. Så fort jag ska måla naglarna så kommer lilla L och vill också få sina målade!

IMG_4228

IMG_4208

 Myser på vår favoritplats här i huset

IMG_4189

 

IMG_4183

Hej söndag!!

Så var vi på plats här i Almunecar och i Johans familjs hus. Vi åker ju hit varje år och just i år har har jag nog längtat lite extra efter dom här lediga dagarna tillsammans!

Har känt mig rätt slutkörd faktiskt.

Vi vaknade upp till vår första dag här i går och då satte vi direkt igång med att fixa här hemma och göra det lite semetsermysigt. Vi var på den lokala  marknaden som mer liknar en saluhall med grönsaker, frukt, kött och fisk. Vi handlar det mesta där och jag har hittat ett ställe som har dom bästa grönsakerna som är helt ekologiskt odlat. Allt smakar magiskt!! Finns inte så mycket av den sorten just här annars. Längtar varje år efter att få gå dit och handla och göra goda sallader…mmm.

Nu har vi precis vaknat här, Johan står och lagar frukost i köket och solen skiner där ute. I dag är det även en antik marknad nere i byn som jag brukar gå en sväng på. Jag har bla köpt alla dom fina gröna flaskorna som du ser i bild där. Sen kanske man kan hitta något spännande till nya huset också.

Så, först en maffig söndagsfrukost på terassen sen en sväng ner till marknaden. Den här semester söndagen kan börja!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Ser så mysigt ut!

  2. Hej! Vi är just nu i grannbyn Nerja, där vi har ett hus. Lät så mysigt med dem lokala marknaden samt aktiemarknaden. Vet du vilka dagar/tider som de är? Tack & njut av er semester:)

    1. Hej hej, ja det finns en lite spännande antikmarknad här i Almunecar som är på söndagar kl 10-14. Mycket är skräp men plötsligt hittar man något unikt.Annars så finns det en fantastisk saluhall här som du verkligen inte får missa, där är det öppet varje dag mellan kl 10-13.30
      Ha en fin semester nu! Kram