Nu åker vi!!!


img_8667

Ja, så är vi äntligen på väg!  Semester och ledighet står på agendan, hoppas hoppas nu vi slipper åka hem mitt i allt när bygget kaosar. Vilket det gör stup i kvarten.

Väskorna är i alla fall packade och lägenheten vi hyrt är tömd. Nu väntar nästan 3 veckors härlig semester och jag önskar att vi alla kan slappna av lite och lägga renoveringen åt sidan för en stund.

Vi ses i Spanien! 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer

 1. Hej

  Jag önskar dej och din familj en underbar semester
  Kram

  1. Tack snälla du!

 2. Vart ska ni åka?

  1. Till en by som heter Almunecar:)

 3. Njut! Älskar att följa er renovering då vi också renoverar ett hus. Det vore kul om du skrev ett inlägg om era färgval. Vilka kulörer i vilka rum? M

  1. Hej och tusentack! ja då är du mitt i samma som oss:) Absolut, det kommer men det blir först efter vi kommit hem. Har du några frågor är det bara att skriva så ska jag försöka besvara. Kram kram

 4. Pernilla

  Hej! Jag läser ofta din blogg och älskar dina kläder. Fick möjlighet att vara på Mood idag och besöka din fina affär. Fick verkligen jättebra service. Tog tyvärr inte namnet på tjejen som hjälpte mig idag, men hon var en pärla! Det är så sällan man möts av en så trevlig och professionell försäljare att jag bara var tvungen att dela med mig. Ha en skön semester!

 5. Är mest intressad av hur du tänker gällande sovrum och vardagsrum. Vi har köpt ett funkishus(med lågt till tak) och behover lite tips på fin väggfärg i just vardagsrummet. Är trött på det ljusgrå och är inte helt såld på greige. Btw, hade på mig en spetstopp och kjol från valerie på ett bröllop förra helgen – kände mig såå fin. Njut av semestern! Kram m