Snart semester men först..

IMG_4160

Snart snart går vi på lite ledighet men innan jag gör det är det en hel del saker som ska bli klart!

Hej,

I veckan var vi och tittade på dom nya officiella visningslokalerna som i år kommer att vara på Grand Hotell. Kul tycker jag som är en riktig Grand lover;)

I år vill jag satsa på en mindre visning och mer avskalat och lugnt. Ska inte berätta för mycket för jag vill ju även att det ska bli en överraskning för alla. Känns i alla fall superbra och spännande att jobba med ett nytt koncept. Det är ju sådant man brinner för som egenföretagare.

På tal om att vara egenföretagare så har vi stora planer här på ”Valerie” i höst välkomnar vi en webb ansvaring och då kommer vi att få ett helt nytt uttryck, ska bli så kul! Älskar när det händer nytt och företaget växer. Vi är nu hela 10 st som jobbar här och vi växer hela tiden.

Nej, nu ska jag lägga på ett kol här. Små tjejerna ska hämtas och Nicoletta kom precis till jobbet. Vilket väder, kommer att bli en ljuvlig kväll!

Kram på er

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *