Så här tänker jag med packning!

img_5115

Lånade en bild från mig själv från en tidigare packning. Har nämligen packat allt och hela lägenheten står redo att flyttas ur.

Hej på er,

Fick en fråga från en av er fina läsare om hur jag tänker med semesterpackningen och tänkte därför berätta lite mer om det i dag. Hoppas jag kan dela med mig av några tips till er. Vi är ju en stor familj som reser med hela 2 vuxna och tre barn. När vi landar ska vi hämta ut bilen som vi hyrt så planeringen börjar först med att se hur mycket bagage utrymme den tar. Dubbelvagnen måste med en sista sommar och resväskor måste mätas av innan vi går på innehållet.

När det är gjort så försöker jag gå igenom barnens garderober för att se om något måste uppdateras. Nu ska vi ju till värmen och då tänker jag att vi knappt behöver några varmare plagg alls. Tänker också på dit och hemresa så att jeans jackor finns till flyget där det kan bli kallt. Annars lätta kläder, t-shirts, flippflopps och klänningar. Mitt trick är att alltid tvätta på resan så att man bara behöver kläder för en vecka. Detta underlättar något enormt för själva packningen.

img_8676

Längtar så efter den här lilla gräddhyllan:) Snart är vi där!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *