Walk-in Closet in the making!

IMG_5169

Lite ”kaosigt” är det allt men nu börjar delarna för min härliga Wic komma på plats och jag är sooo excited!! Hittade denna kombinerade dörr/garderobs lösning hos Lumi för er som undrar.

Hej vänner,

Ja, det händer mycket i huset dessa dagar. Larmet är inkopplat, rör och väggar är nu på plats och utbyggnaden står där den ska.

MEN, viktigast av allt- min Walk-in-closet börjar ta form, tjohooo!! Alltså jag är ju bortom exalterad över just denna som varit en dröm sen jag var liten. Tycker faktisk tom att om man har mitt yrke att det är näst intill ett måste. Eller, ja, det är vad jag säger till min man för att jag ska få halva sovrummet till detta. Hehe. Så nu är det på g.

Tänker mig att jag även ska ha en spegel till vänster precis innanför dörrarna. En snygg platsbyggd mysig soffa framför fönsterna, kanske med någon inbyggd förvaring. Elementen ska jag nog byta ut till en lite mindre variant och sätta dom nya snygga där nere i stället. Tänker även att jag ska ha hål för elementen så att värmen kommer ut i rummet. Sen funderar jag på att lägga heltäckningsmatta där inne för myskänslan. Hmm, många beslut här men äntligen roliga beslut som man ser.

Tips mottages gärna 🙂

Återkommer när det är lite mer klart.

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Ser ut som att det kommer bli hur bra som helst!

 2. Vad fint! Heltäckningsmatta låter som ett ”måste” för mysfaktorn!

 3. Håller med ovanstående! 🙂 Heltäckningsmatta eller kanske den underbara lurviga från Layered!

 4. frida fahrman

  Wioooo!! så när a nu hehe. Blir underbart fint! Tycker absolut heltäckningsmatta å platsbyggd hörnsoffa. Så fint! Sen vet jag ju hur det är det där med tid å begränsningar, det är kanske sånt som får komma senare. puss!

  1. Hej fina, ja det börjar likna något! Äntligen:) Måste ses så snart jag är hemma igen. Kramar

 5. Ser härligt ut! Man behöver mer plats än vad du tror 😂 Bra med att ha årstid kläderna i rummet . Sen resten som inte används i ett annat rum .. typ sommar/ vinter
  Har ni gemmensamt dressingrum ? Glöm inte alla accessoarer . Ett bra mittenbord med glas överst och många lådor , där du kan ha solglasögon / smycken / scarfers bl.a.. ( överst där du ser typ favorit smycken genom glaset , lätt att se och lätt att planera outfiten då.
  Ngn stanns med hattar .. det verkar du ha en del.. skor platser behövs mycket ! Bra lådor med tröjor ( tänk på mal .. så tröjor i lådor .. ( du har väl en del casmere..)
  Heltäcknings matta är mysigt att ha fötterna i . (Det har jag .. ) hihi
  mannens slipsar/handkerchifs & dylikt bör finnas plats för .. klockor ..
  finns mycket att tänka på! Haha samt ngt att sitta på .. tänk dammfritt och ha dörrar i glas för ..
  lycka till! Och glöm inte hyllor för alla dina fina väskor att stå i.. 👍😄