Glad midsommar från oss!

IMG_3953

IMG_3954

 Hade köpt lite blommor som jag blandade med blommor från vår tomt. Ha sen alla år jag kan minnas gjort min egna midsommarkrans och nu när barnen är här så har det blivit lite av en tradition. Nästa sommar när vi bor i huset ska vi ha stor midsommarfest, längtar! Bra att ha som målbild just nu när det hopar sig av viktiga moment där ute..

IMG_4001

 Glad midsommar från alla tjejerna i familjen!! Pappa Johan fick vara fotograf:)Barnens kläder kommer från How to Kiss a Frog ( lustigt att jag prickade in det på alla;) Biancas bälte är från Noa Noa annars allt från ovan. Min outfit är toppen från mig och byxor Zara, skor från Rizzo.

Hej vänner och glad midsommar!

Hoppas att ni har en mysig helg. Vi trodde ju förra året när vi köpte hus att det var vi som skulle stå för festen men så blev det inte pga av alla förseningar. Vi var i stället hos våra vänner som också bor i Enskede på fest med hela vårt gäng och deras barn. Det blev en midsommar precis så som man vill ha det med massor av god mat, bästa vännerna och fint väder!

IMG_3984

IMG_3980

IMG_3977

IMG_3968

 Min stora älskling som fyller 11 år den här veckan!

IMG_3961

Vi har ju varit kvar i stan den är helgen och nu är småtjejerna hos farmor och Nicoletta hos sin pappa. Resten av helgen ska det packas och packas. Vi ska flytta ur den här lägenheten på torsdag och packa semesterväskan för nästa fredag så drar vi nästan 3 veckor till vårt lilla hus i Spanien. Längtar ihjäl mig efter sol och lite ledigt.

Nej, dags att sätta igång med packningen. Johan är strax hemma igen och jag har blivit utlovad en romantisk date om vi hinner klart allt idag.

I morgon kommer alla bilderna från festen så stay tuned:)

Kärlek och kranar till er!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Sååå spännande att följa er husrenovering 😃 Kan inte du tipsa om hur du tänker när du packar för 3 veckor. Jag och min familj ska även vi tillbringa 3 underbara veckor i fina Spanien☀️

    1. Absolut, bra idé! Kommer snart!