En quick fix inför sommaren


IMG_3450

Testar den här nya produkten från Veet, Veet Sensitive Precision Beauty Styler, som ni kan läsa mer om här


IMG_3467

Hej vänner,

Hoppas allt bra med er nu när det snart är sommarledigt och allt. Hur skönt?!

Här väntar först en semester till Spanien. Blev ju inget Frankrike för oss i år tyvärr men hoppas att vi kan få till det snart ändå.

 Vi bor fortfarande kvar i vår hyreslägenhet och nu är det bara 1 vecka kvar innan vi flyttar ut för gott. Tänk, vi har bott här i 10 månader och hade tänkt 3-6 först! Haha. Vårt hus är inte riktigt klart ännu men vi ska på semester till Johans pappas hus i Spanien i några veckor och sen bo hos några kompisar tills det blir klart för inflytt.

Ja, så är det ju dags att sommarpiffa lite också. Det måste man ju också ha tid med;)

Hårfärgen är fixad som ni vet och nu är det dags för allt annat hår på kroppen. Haha.

Något som jag tycker är lite extra viktigt på sommaren är att fixa mina ögonbryn men även att ta hand om allt småhår på kroppen som växer till sig i solen.

Man vill ju inte raka sig i ansiktet tex utan bara trimma lite, mest så man blir av med det ”vita skägget”. Ni fattar. Ja, det kan för den delen även vara svart, men mitt är just kritvitt och babyliknande. Nu har jag pga mitt samarbete med Veet Sensitive Precision Beauty Styler hittat prylen för att ta bort oönskad hårväxt här och där. Med den kan man trimma alla känsliga områden som ögonbryn, bikinilinje och ansikte. Här kan du hitta den!

IMG_3473

Det finns lite olika skaft som man kan sätta på och jag har provat att trimma både bryn, ansiktshår och tycker att det var toppen! Känns väldigt bra och som bästa quickfixet inför sommaren som man lätt kan packa ner i väskan.

Ok tjejer, dags att fortsätta den här dagen tror jag bestämt! Vi ses sen.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Hoppas du fick bra betalt för det där känns inte alls som du. Trimma ansiktet? Handen på hjärtat så tror jag inte du vill ha stubb i ansiktet.
    Men kul att det närmar sig med huset!

    1. Haha, fattar att det låter lite konstigt och skulle kanske inte testat om jag inte gjort samarbetet. Men tyckte faktiskt att den var bra:) Har alltid massor av småhår på sommaren och det är en suuuperliten ”trimmer”. Trevlig sommar!