Fotografering, födelsedag och massor av annat!

IMG_3717

Oj vad det går snabbt nu, jag hinner inte med! Är det samma för er?? Haha Nicolettas min här;) Kommer fler bilder i helgen från vår fotografering.

Hej där!

Kom hem natten till i går, vårt plan var försenat och sen var det säkert 100 pers i kön till taxi när vi kom ut från flygplasten. I stället hoppade vi på Arlanda express och kom tillslut hem. Så, i går firade vi vår lilla Bianca som fyllde 5 år och så hade vi middag på kvällen med familjerna. Så mysigt! Älskar födelsedagarna med barnen, det är liksom dom lyckligaste dagarna som dom längtar ihjäl sig efter.

Nu är barnen nattade och jag sjunker äntligen ner i soffan efter en hel dags fotografering med Polaren och Pyret. Jag och tjejerna ska fronta deras nya kampanj vilket känns så kul! Missa inte det i höst vet jag.

Nu. Dags att pausa och ta helg.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *