Sista dagen!

IMG_3638IMG_3650IMG_3654IMG_3658

Hej på er,

Tittar in lite snabbt till er i dag. Sista dagen här på vår produktionsresa och vi är såå galet nöjda! Det är kul när det även går bra för våra leverantörer som vi jobbar med här så dom har råd att anställa fler medarbetare och utöka. På en av dom fabriker som vi jobbar med här har vi nu fått en helt ny studio och två personer till i teamet. Kul!!

Om en stund ska vi hoppa i taxin och åka till flygplatsen, ska bli så mysigt att komma hem till barnen och maken. I morgon bitti fyller min lilla Bianca 5 år och vi ska ha kalas med familjen. På fredag väntar fotografering med alla kids för ett nytt lite större samarbete som jag ska göra i höst. Återkommer såklart om det men än så länge är det lite hemligt men jag är säker på att ni kommer att gilla;)

Ha en mysig kväll nu så ses vi snart!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Åh fina byxor!

    1. Ja men visst är dom!:) fyndade oå Zara här!

  2. Måste införskaffa mig likadana byxor, så otroligt fina!