Vår bröllopsdag!

waldemarhansson_valeriejohan_032

Hipp hipp hurraaa för oss idaaaa…

Men hej!

Den här lördagen har vi varit gifta i 3 år, bröllopsdagen var i veckan som gick. 3 år som gifta och totalt 7 år tillsammans den här sommaren. Vi har fått två barn, gift oss, köpt lägenhet och sen hus. Tiden har gått så otroligt fort sen den där sensommarkvällen som vi träffades för första gången.

Allt gick så fort när vi träffades och även om Johan flyttade till LA på obestämd tid så föll vi för varandra pladask. Jag flög till honom och vi hade en fantastisk dating vecka i Venice Beach, kan det typ bli bättre??

Det är lite lustigt, hur man tänker att man kanske inte kan få allt i en partner och även om ingen såklart är perfekt så har jag hittat det hos min Johan. Eller rättare sagt, vi hittade det i varandra och kompletterar varandra genom att vi är olika men ändå lika. Det där man inte riktigt kan ta på.

Från att ha varit i stormiga relationer där inget riktigt vill sig och man måste kämpa för att få allt att fungera, så fick jag lugn och harmoni.

Jag är så glad att livet tog den där vändningen som just då var så jobbig och att jag fann min man. Brukar tänka att ibland att när man tror att allt går åt pipan så är det ändå så att man är påväg i rätt riktning, bara att man inte vet det själv…

Kram till er

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Så vacker bild! Ni passar varandra otroligt bra <3

 2. Hej

  Grattis till er, så underbar bild och fin brudklänning. Vet ej om du vill svara men frågar ifall att…Hur träffades ni?
  Ha en fortsatt bra helg
  Kram

  1. Hej, jo det var faktiskt en fd kollega som fixade ihop oss på en ”blind date”. Ganska kul, det var första gången men det gick ju bra! Hoppas du fick svar på din fråga;)!

 3. Så fint skrivet!

  1. Tack söta du😘