En glassig outfit

IMG_3426

 Tjohoo så var det fredag!

…och i dag börjar sommarlovet för Nicoletta. Så skönt. Vet att hon längtat.

Har nyss kommit tillbaka från skolavslutningen på AF, varje gång blir man helt förundrad över hur magiskt duktiga dom är på att sjunga. Det är häftigt att se och höra alla sånger i olika stämmor och jag önskar att ni kunde fått höra ni med.

Den här veckan har vi haft två hundar på kontoret och det har varit riktigt mysigt att ha dom här. Det blir en annan stämning och framförallt många skratt. Min kollega Sophia har alltid sin hund Juni här som är en Fransk Bulldog, men nu har även hennes mammas hund ”jobbat” med oss i veckan. Haha. Så söta.

IMG_3424

Rosa byxa och glassig orange topp från sommarens kollektion. Älskar den här färgkombinationen, finns det något fräschare?

Önskar dig en fin fin fredag!

kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. hej! superfint! får man fråga varifrån skorna är? tack för en härlig blogg!

    1. Hej och tack! Skorna kommer från Heelow:)