Snart sommar men först…

IMG_3239

IMG_3241

 

IMG_3229

 Påväg till styrelsemöte härom dagen i Twist skirt -Valerie och en blus som jag använde vid mitt samarbete med Cubus. Väska och solisar-Celine.

Hej vänner,

Nedräkningen har nu börjat och semestern skymtar äntligen runt hörnet, det ska bli så underbart.

Men innan ledigheten ska det först jobbas klart och det ser ut att bli mina bästa år för båda företagen någonsin och jag kan inte annat än vara glad. Har nu slitit stenhårt med ”Valerie” under så många år och äntligen börjar det ge tillbaka på det sätt jag drömt så länge. Vi springer på snabbare än någonsin och ökar för varje säsong. Maj månad var vår bästa månad någonsin i butiken och det känns helt fantastiskt. Jippi!!

Men så har jag ju också bästa teamet!

IMG_3245

Firade med kollegorna på vårt favoritställe här på Kungsholmen, Mäster Anders. Deras räksallad är fantastisk.

I dag är vi lediga hela familjen och idag ska vi fira vår bröllopsdag som egentligen är i morgon. Vet inte riktigt vad vi ska göra men vi gillar båda att ta det som det kommer. Viktigast är ju att vi får vara tillsammans och nu när det finns fler små tjejer i familjen så blir det en kombination av vad alla vill.

Ha nu en underbar nationaldag!!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Såå snygg kjol, vill ha, men tyvärr VÄLDIGT dyr. Ha en trevlig nationaldag🇸🇪