Golvfunderingar till hallen

Godmorgon regninga måndag!

Är ni lediga idag? Själv jobbar jag en liten vända men ska ut till huset på lunchen en snabbis för att kolla av bygget. I dag gjuter dom grunden och så levereras vårt golv samtidigt. Haha, kaoset! 😉

Jag är ju så vansinnigt förtjust i sten i alla dess former, framförallt gillar jag marmor och dekton i olika former, färger och nyanser. Ju spräckligare och mer originell desto bättre gärna åt det gröna eller rosa hållet. Tycker även om detta i kombination med betong och trä och vill verkligen få in detta i vårt hus.

marbleparty

Längst upp till vänster har vi Kolmårdsmarmor som jag älskar, bredvid Marrakesh design Dandelion, betonggrå plattor, sen en annan favorit Italiensk Nuvolato marmor.

Just i dag funderar jag på vilket golv jag vill ha i hallen. Det finns en outsider med i spelet förutom mina stenfavoriter och det är plattan från Marrakesh design. Vet att den är lite fel men är ändå lite sugen på att få in den på något sätt. Känns som att den ger en härlig ”boutique”känsla. Kan även tänka mig att ha den utomhus på vår balkong men vi får se vad budgeten hållet

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

3 kommentarer

  1. Nuvolato! SĂ„ snygg, och originell!

  2. Tycker absolut att du ska satsa pĂ„ lite klinker frĂ„n Marrakesh Design. Alltid spĂ€nnande nĂ€r det hĂ€nder nĂ„got ”ovĂ€ntat” i ett hus :-). Vore sĂ„ fint att vĂ€lja det pĂ„ balkongen. KĂ€nns Art Deco med den gröna. Och om du sedan har soffbord i teak eller dyl, som du visade ex pĂ„ tidigare har jag för mig, sĂ„ binder du ju ihop den kĂ€nslan Ă€nnu mer. Trevlig dag till dig och familjen!!

  3. Inte teak soffbordet, tĂ€nkte pĂ„ det du visade av Jonathan Adler, Bond Table…:-)