Badrumsdrömmar!

Hej på er mitt i söndags myset!

Oj, vilken helg vi har haft. Vi har hängt med barnen, varit på dansuppvisning, avslutningspicknick, ”brunchat”, shoppat födelsedagspresenter och gud vet allt. Våra 3 små älsklingar fyller ju år i maj-juni så det blir många paketinköp just nu. Men jag är ju tack och lov en mamma som älskar att köpa små söta tjej presenter. Det känns lite som när man själv var liten.

Gillade ni mina bikinis förresten? Vill typ ha alla själv.

WCInspo

Kanske ni undrar lite över renoveringen..??

Husrenoveringen fortsätter i alla fall för fullt och just nu planerar vi det större badrummet på nedre plan. Känner mig så pepp och tror att vi nu äntligen lyckats enas om vad vi vill ha.

Tänker mig något i den här stilen:

Ovalt lite äggkoppsformat badkar, Dekton Aura på väggen bakom badkar och ovanpå tvättställ. Vi ska tyvärr inte ha ett så ”cleant” tvättställ som på bilden för vi behöver massor av förvaring, så tillslut hittade det perfekta hos Ballingslöv. Vita gardiner och grått betonggolv, matt svarta kranar som känns sååå lyxiga!! Ja och så ska vi ha lite lampor och annat smått och gott som ännu inte är helt bestämt.

På makens begäran så har vi även en liten bastu…hahah. Var nog det första han beställde när vi köpte huset. Helt galen är han min kärlek!!

Bara lite smådetaljer kvar att sätta alltså. Men snart så.

Ha nu en fortsatt mysig kväll.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Älskar att följa er renovering. Visa gärna upp vilka sorts lampor ni ska ha, håller själv på att välja material till badrum och tycker att det är svårt att hitta snygg och bra badrumsbelysning . / m

    1. Hej hej, tack vad kul! Åh lamporna är ett pågående projekt. Det blir i alla fall spotar i taket och sen led belysning bakom badkaret och den stenen som ska sitta där. Sen blir det antingen en infälld lampa i spegeln eller en pendel framför, få se lite där. Lovar att berätta när vi säkert vet! Lycka till med allt! Kram

  2. Hej Valerie!

    Så spännande att följa hur det blir med bad och kök. Mood boards ovan ser ju så snyggt ut. Ovalt badkar tillsammans med de väggarna i Aura och samma vid handfatet ser superfint ut.

    Må så gott, Anna