Vad som finns i min strandväska just i sommar!

Hej vänner,

Nu börjar nedräkningen till semestern och jag planerar som alltid min packning långt i förväg just för att älskar tiden vi har tillsammans i värmen. Ska bli så skönt att lämna renoveringen bakom oss och bara fokusera på enkla saker som vilken strand vi ska åka till i dag eller vad vi ska grilla på kvällen. Det enkla livet man har när man är ledig!

I samarbete med Ellos så har jag valt ut några av mina favoritprodukter att ha med i strandväskan. En fin bikini, solskyddsprodukter eller par glittriga strandskor och lite annat. Här är alla produkterna jag packar:

Linneskjorta // Brassestol // Solhatt //Strandväska
Jeansshorts // Glittriga strandskor // Solglasögon // Badlakan
Bikini-bh // Bikinitrosa // Sarong // Pläd // Solspray // Solkräm

 Stoppar även ner en lite oväntad sak där i;)

Spana gärna in klippet här:

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *