Blondes have more fun!

blondie

 Här mina vänner har ni mitt nya blonda jag. Räknade ut att det var 7 år sedan jag var blond på det här sättet, känns lite som att hoppa tillbaka 7 år i tiden vilket ju inte är fel.

Hej vänner,

Men åh vad livet blir glatt bara man får lite färg i håret! Tycker att det är så kul med förändring och även om jag i mitt huvud inte var beredd på en så HÄR stor förändring är jag glad att jag litade på min frisör Antonio. Jag gav honom typ fria tyglar…hahaha. Blev chockad först men nu känns det somrigt och fint. Får se var jag gör till hösten, gillar ju att hitta på nytt. Har även lite tankar om lugg igen, vi får se helt enkelt;)

Är i alla falla glad över att mitt hår äntligen blivit sig själv igen, hade ju en tid men mycket stress när jag tappade massor av hår och jag var tvungen att ha lite extentions. Jag är glad att jag kämpat på och inte satt i det igen även om det såklart lockar i bland.

I dag blir det styrelsemöte för klädmärket ”Valerie”vilket alltid är spännande. Vi visar ju på bra försäljnings siffror och en uppåt gående trend vilket känns så kul. Jag säger det i gen, uthållighet och konsekvens är receptet. Inget är lätt i business utom att ge upp!

Nu, bestämma nya broderier med mina kollegor och sätta dom sista modellerna inför vår sommarkollektion! Kul kul.

See you.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

  1. Hello from Finland. I think that your hair looks now much much better.

  2. Hello from Finland! I think that your hair looks now much much better :))

  3. Superfint! 💕

  4. SÅ SNYGGT!!! Love it!

  5. Anna Axelsson

    Supersnyggt! Så fin inspiration till på lördag när det är min tur att sommarstyla håret. Har inte kommenterat här tidigare men jag måste säga att jag har fått så mycket fin inspiration av läsa din blogg. Tack

    1. Tack snälla du! Det värmer💖

  6. Superfint! Vill se mer bilder:)